Bemutatkozás

Kószó Brigitta

Érettségi után a Szegedi Tudományegyetemen folytattam tanulmányaim, földrajz-idegenforgalom szakirányon, majd az élet különböző területei felé nyitottam és szaktudást szereztem. Többek között továbbképeztem az informatikai tudásom, eladói tapasztalatokat szereztem és az idegenforgalomhoz szorosan kapcsolódó vendéglátás terén is jártas lettem.

Kisgyerek korom óta nagyon szerettem masszírozni, a családom bíztatására fontoltam meg, hogy komolyabban érdeklődjek e szakma iránt. Gimnáziumi éveim alatt egy ismerősöm által volt szerencsém megismerkedni a természetgyógyászattal és ennek hatására egyre jobban körvonalazódott bennem, hogy ebbe az irányba akarok orientálódni.

2014-ben végeztem el a gyógymasszőr iskolát, majd különböző masszázs fajtákat megtanultam. Természetesen célom, hogy továbbra is minél több technikát elsajátítsak és a személyes látókörömet szélesítsem.

Fontosnak tartom, hogy a munkám során a vendégeim megfelelő tájékoztatást és figyelmet kapjanak, valamint a kezeléseim után újult erővel folytathassák a napjukat.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a gyerekkori hobbim a hivatásommá vált. Várom sok szeretettel a Párizs Szépségműhelybe!